وي فصلي بودن اين صعنت را دليل استقبال نکردن کارگران عنوان کرد و گفت: کارگران ايراني بيشتر به دنبال شغلهاي دائمي هستند و هم اکنون کارگران افغان بيشترين گرگوربافان اين استان را تشکيل ميدهند.
اين هنرمند با اشاره به اينکه رونق صنعت گرگوربافي با تعداد ماهيهاي درون دريا رابطه مستقيم دارد، افزود: لرزه نگاريهاي صورت گرفته براي کشف چاه نفت موجب از بين رفتن و دور شدن ماهيهاي بسياري از درياهاي ايران شده است.
اين گرگورباف بوشهري تصريح کرد: ايران در حالي با شرايط کمبود ماهي مواجه است که در آبهاي عراق و عربستان ماهي هاي بسيار زيادي وجود دارد.
ماهيني استفاده از صيد تراز را يکي ديگر از عوامل کاهش ماهي نسبت به سالهاي گذشته معرفي کرد و افزود: در اين نوع صيد غير قانوني که حالت کف روبي دارد، انواع ماهيهاي ريز و درشت به دام افتاده و ماهيهاي بسياري تلف ميشوند.
اين هنرمند در خصوص نحوه تهيه مواد اوليه اين صنعت خاطرنشان کرد: سيم فلزي که ماده اوليه اين صنعت است، از کشور چين تهيه ميشود و زمان بسيار زيادي طول مي کشد تا بدست گرگوربافان بوشهري برسد.
گرگور يکي از وسايل صيد ماهي است که با سيم گالوانيزه فلزي و به شکل يک نيم کره توري بافته ميشود، روش صيد با گرگور به دليل خروج ماهي هاي ريز از سوراخ تور به صورت زنده و بدون آسيب يکي از بهترين روشهاي صيد ماهي است./111
انتهای پیام/